Sambo 2000 ry 15 vuotta

10.11.2015

Seuran juhlapäivää vietettiin 15.11.2015 jäsenten ja kutsuvieraiden kera Kallahden nuorisotalolla Vuosaaressa

Juhlavuosi huipentui15.11.2015 yhteiseen juhlaan jossa esittelimme seuran toimintaa vauhdikkailla lajiesittelyillä. Palkitsimme aktiiviset ja lopuksi tarjosimme  kakkukahvit ja mehut lapsille ja vanhemmille. Juhla alkoi klo 12.00 puheenjohtajan tervehdyksellä jonka jälkeen seurattiin jaostojen esityksiä. Tämän jälkeen palkittiin parhaat urheilijat ja valmentajat. Seura oli anonut kolmelle aktiiville ESLU:n (Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry), hopeisen ansiomerkin sai Alina Sokkanen, perheosaston vetäjä ja Anatolij Pappinen JuJutsun vetäjä. Pronssinen ansiomerkki myönnettiin Aleksei Kolomaiselle, Combat sambo. Ansiomerkit jakoi Helena Tikkanen ESLU:n hallituksen jäsen. Tilaisuudessa kutsuttiin seuran kunniapuheenjohtajaksi Anatoli Smolianov sekä Kaj-Erik Fohlin. Nuoristalolla nautittiin kakkukahvit ja kutsuvieraat siirtyivät Villa Lill Kallvikiin.

Onnea 15 vuotiaalle seuralle

Liitteet