Sambo 2000 vuosikokous pidetty

16.12.2015

Sambo 2000 ry:n uusi hallitus 2016. Edessä oik. Puheenjohtaja Anna Haukkamäki, Alina Soikkanen. Takana vas. Aleksei Kolomainen, Aleksander Zaytsev, Alexei Ivanov ja Anatolij Pappinen
Kuvassa vas.edessä.Nuorisopäällikkö Anatoli Smolianov, väistyvä pj. Kaj-Erik Fohlin, uusi pj Anna Haukkamäki ja Alina Soikkanen. Takana vas. Alleksei Kolomainen, Aleksander Zaytsev, Alexei Ivanov ja Anatolij Pappinen.

Kaj-Erik Fohlin ei asettunut ehdolle 4 vuoden puheenjohtajakauden jälkeen

Sambo 2000 vuosikokouksessa 16.12.2015 valittiin seuralle uusi puheenjohtaja. Valituksi tuli Anna Haukkamäki joka seuran kolmantena puheejohtjana saa vireän seuran johdettavakseen. Toivotamme Annalle kaikkea hyvää. Myös hallitukseen saatiin uusia henkilöitä. Uusina hallitusjäseniä ovat Aleksei Kolomainen ja Aleksander Zaytsev. Vanhoina jäseninä jatkavat Alina Soikkanen, Alexei Ivanov sekä Anatolij Pappinen.

Seuran palkattuna toimihenkilönä jatkaa Anatoli Smolianov.