Jäsenanomuslomake ja hinnasto

Ota yhteyttä tai lähetä palautetta

Palautelomake

Hinnasto:

Jäsenmaksu maksetaan kerran kalenterivuodessa. Jäsenmaksulla jäsenellä on oikeus osallistua seuran järjestämään toimintaan

Liittymismaksu: 10 euroa (vain uusille jäsenille)

Jäsenmaksut 2017

Jäsenmaksu

Aikuiset

Nuoret

Huoltajajäsen

Sisaralennus: 1. 30 € 2. 25 €
Kannattajajäsenmaksu: 50 - 200 €

Harjoitusmaksut kevätkausi 2017 (tammikuu - huhtikuu)

kertaa viikossa kuukaudessa kaudessa (4kk)
1  40 € 140 €
2  55 € 200 €
3  70 € 250 €
yli  80 € 290 €

alkeiskurssi sambo 10 kertaa 100 €

alkeiskurssi unifight 10 kertaa 100 €

Harjoitusmaksut laskutetaan jäsenrekisterin kautta valmentajien ilmoituksen mukaan
Valmentajat pitävät kirjaa osallistujista.

SAMBO-2000 ry

Aurinkotuulenkatu 20 C
00980 HELSINKI

Yhdistysrekisteri no.180631
Y-tunnus 1885710-9
Pankki FI6414693000215448

Täytä jäsenanomuslomake (liittymislomake) ja paina lähetä nappia. Jäsenanomus käsitellään seuran hallituksen seuraavassa kokouksessa ja saat ilmoituksen kun sinut on hyväksytty.

Tervetuloa mukaan toimintaan

Salasana.

Luo itsellesi salasana jolla pääset hallinnoimaan tietojasi esim. jos muutat tai jokin muu asia muuttuu kohdallasi.

Sambo 2000 ry

Jäsenyys ja pelisäännöt

Jäsenyys on aina henkilökohtainen. Jäsenyyttä ei voi siirtää toiselle henkilölle. Jäsenyys on voitava todistaa kun sitä tiedustellaan. Jos jäsen syystä tai toisesta lopettaa harjoittelun kesken kautta, maksettuja jäsen- tai harjoitusmaksuja ei palauteta. Jos syynä on terveyteen liittyvä syy voidaan harjoitusmaksu siirtää seuraavalle kaudelle. Tähän vaaditaan lääkärintodistus. Jäsenyys uusitaan automaattisesti vuosittain maksamalla jäsenmaksun.

Seuran harjoitusaikatauluja on noudatettava. Pidätämme oikeuden muuttaa harjoitusaikoja ja paikkoja tarvittaessa.

Jäsen sitoutuu käyttäytymään asiallisesti. Häiritsevä toiminta, kiroilu, ruma kielenkäyttö tai muu asia joka aiheuttaa närkästystä tai paheksuntaa on kielletty. Alkoholin ja huumeiden käyttö sekä tupakointi ja nuuskaaminen harjoitustiloissa tai sen läheisyydessä on kielletty. Ruokaa ja juomaa ei saa tuoda harjoitustilaan.

Seura ei vastaa henkilökohtaisesta omaisuudesta.

Viihtyvyyden takia pyydetään jäseniä heittämään roskat ja jätteet niihin varattuihin astioihin.

Palauta lainaamasi harjoitusvälineet sinne mistä ne otit.

Jäsen joka toimii varomattomuudesta tai vastoin ohjaajan ohjeita aiheuttaa vahinkoa harjoitustiloissa (esim. peilin halkeaminen, painimattoon reikä) on aina korvausvelvollinen.

Jäsen ei saa kertoa, tai puhua asioista jotka ovat seuralle vahingollisia tai salaisia

Jäsen osallistuu seuran toimintaan omalla vastuulla. Jokainen jäsen voi hankkia tarvittavan vakuutuksen.

Jäsen joka ei noudata näitä sääntöjä, vahingoittaa seuran intressejä tai häpäisee seuraa voidaan erottaa hallituksen päätöksellä. Jääsenellä ei ole oikeutta vaatia maksettuja maksuja takaisin.

LUPAUS

Olen rehellinen ja kurinalainen urheilija
Noudatan seuran sääntöjä ja valmentajan ohjeita
Kunnioitan seurakavereitani ja muita kilpailijoita kilpailutilanteessa
Käyttäydyn esimerkillisesti koulussa, kotona ja seurassa
Autan seurakavereitani välttämään virheitä
En pahastu jos vahingossa sattuu väärinkäsityksiä
Lupaan huolehtia seuran laitteista ja omaisuudesta parhaani mukaan

Käytän saatuja oppeja ainoastaan oman turvallisuuden puolustamiseen

Jos rikon näitä lupauksia vastaan itse seurauksista.

PDF-tiedostoSambo säännöt 2013.pdf (822 kB)
Seuran säännöt vahvistettu 2013
Tuntematon tiedostomuotoMenotositepohja_kuitteja_varten_excel.xls (13 kB)
Tositepohja kuitteja varten
PDF-tiedostoTalousohjesääntö 2015.pdf (37 kB)
Tuntematon tiedostomuotoTapahtuman raporttipohjapohja.xls (10 kB)
Tällä lomakkeella raportoidaan leirit, tapahtumat. Loamke on malli jossa valmiit laskentakaavat
Tuntematon tiedostomuotoTapahtuman tilityslomake.xls (9 kB)
Tällä lomakkeella tehdään tilitys leiristä tai kilpailun yhteydessä olleesta tapahtumassa. Mallilomake jossa valmiit laskentakaavat.
Tuntematon tiedostomuotokmkorvauslomake.xls (11 kB)